Ønsker du hjelp til å bli kvitt mage og tarmrelaterte plager?

Mage og tarmplager
Opplever du at mage eller tarm slår seg vrang? Har luftplager, hyppige dobesøk eller problemer med å komme deg på do? Da er du en av veldig mange.

Dette er vanlige plager hos folk flest, faktisk så mange som over 25% av oss sliter med ulike plager knyttet til mage og tarm. Det er også svært mange som ikke vet hvorfor. Tarmen har i lang tid vært vanskelig å forske på, men i de senere år, har teknologisk utvikling ført til at forskere har fått bedre innsikt i tarmen og dens funksjon. I korte trekk har forskere funnet ut at tarmen har en langt større betydning for kroppen enn først antatt. Tarmen er grobunn for en rekke lidelser og plager. Enkelte hevder faktisk at opptil 90% av alle sykdommer kan stamme fra tarmen.

Du kan nå prøve Peptid+ mage i hele 60 dager til 50%

Tabubelagt tema
Ustabil tarm plager mange av oss, men i lang tid har nettopp tarmproblemer vært tabubelagt, og det å dele sine problemer med andre er ofte vanskelig. Det stilles et spørsmåltegn til hvorfor det skal være slik når så mange nordmenn har disse plagene. Et tema som rammer nesten 1.5 millioner nordmenn bør ikke være tabubelagt, og ved å teste nyutviklede produkter basert på forskning både i EU og Norge kan man finne løsninger som både er gode og langsiktige.

En tarm i ubalanse
Samfunnets utvikling gjør at hverdagen blir stressende, og våre matvaner er ikke slik de en gang var. Mer fast-food, prosessert mat og uregelmessige måltider er oppskriften på ustabil tarm. Mange føler seg ofte slappe og har ikke ønsket energinivå til en hektisk hverdag. En ustabil tarm kan resultere i plager som går utover livskvaliteten, og ikke alle kan gjøre det man ønsker i hverdagen fordi man er redd for hva som kan gå galt. Kjenner du deg igjen? Forskere har altså funnet ut at tarmens balanse og tarmflora er viktig for tarmens generelle funksjoner. En stabil tarm kan blant annet forhindre fordøyelsesproblemer, hard/løs mage, samt oppblåsthet, og i tillegg bidra til et bedre næringsopptak, som gir høyere energinivå. Ved aktivitet og trening vil du også kunne oppleve bedre resultater fordi kroppen tar opp næringsstoffer som proteiner på en bedre måte. Veldig mange plager i tarmen starter med ulike forstyrrelser i fordøyelsen.

Du kan nå prøve Peptid+ mage i hele 60 dager til 50%

Derfor er fisken viktig!
Fisk er viden kjent som en av kroppens aller viktigste kilder til næring og har vist seg å ha flere helsebringende egenskaper. Blant folk mest kjent som et viktig tilskudd i form av proteiner og omega oljer. Det mange ikke vet; fisk er spesielt viktig for opptaket av det totale proteinopptaket i kroppen. Det totale opptaket ved inntak av fisk, økes med opptil 300% sammenliknet med proteiner fra kjøtt. Proteiner tas i hovedsak opp i tarmen, og hele 80% av opptaket i kroppen foregår i kroppens mest undervurderte organ – tarmen. Proteinopptaket fungerer meget effektivt med riktig tarmflora og mage og tarm i balanse. Fisk, og proteiner fra laks spesielt, er derfor viktig for å opprettholde en smidig og velfungerende tarm.

Prøv Peptid+ mage i 60 dager!
Få 50% rabatt - kun 198,-

Bedre fordøyelse?

For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva Peptid+ mage kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dager forbruk med 50% rabatt på første levering. Produkt og faktura leveres direkte til din postkasse. Du betaler kun kr 198. Gratis porto. Du er ikke bundet til fremtidig kjøp, men gir beskjed innen avbestillingsfrist oppført på din faktura, hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 198 pr måned (totalt kr 792) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Angrerettskjema følger med din prøvepakke. Klikk her for link til angrerettskjema.