Ønsker du hjelp til å bli kvitt mage og tarmrelaterte plager?

Mage og tarmplager
Opplever du at mage eller tarm slår seg vrang? Har luftplager, hyppige dobesøk eller problemer med å komme deg på do? Da er du en av veldig mange.

Dette er vanlige plager hos folk flest, faktisk så mange som over 25% av oss sliter med ulike plager knyttet til mage og tarm. Det er også svært mange som ikke vet hvorfor. Tarmen har i lang tid vært vanskelig å forske på, men i de senere år, har teknologisk utvikling ført til at forskere har fått bedre innsikt i tarmen og dens funksjon. I korte trekk har forskere funnet ut at tarmen har en langt større betydning for kroppen enn først antatt. Tarmen er grobunn for en rekke lidelser og plager. Enkelte hevder faktisk at opptil 90% av alle sykdommer kan stamme fra tarmen.

Du kan nå prøve Peptid+ mage i hele 60 dager til 50%

Tabubelagt tema
Ustabil tarm plager mange av oss, men i lang tid har nettopp tarmproblemer vært tabubelagt, og det å dele sine problemer med andre er ofte vanskelig. Det stilles et spørsmåltegn til hvorfor det skal være slik når så mange nordmenn har disse plagene. Et tema som rammer nesten 1.5 millioner nordmenn bør ikke være tabubelagt, og ved å teste nyutviklede produkter basert på forskning både i EU og Norge kan man finne løsninger som både er gode og langsiktige.

En tarm i ubalanse
Samfunnets utvikling gjør at hverdagen blir stressende, og våre matvaner er ikke slik de en gang var. Mer fast-food, prosessert mat og uregelmessige måltider er oppskriften på ustabil tarm. Mange føler seg ofte slappe og har ikke ønsket energinivå til en hektisk hverdag. En ustabil tarm kan resultere i plager som går utover livskvaliteten, og ikke alle kan gjøre det man ønsker i hverdagen fordi man er redd for hva som kan gå galt. Kjenner du deg igjen? Forskere har altså funnet ut at tarmens balanse og tarmflora er viktig for tarmens generelle funksjoner. En stabil tarm kan blant annet forhindre fordøyelsesproblemer, hard/løs mage, samt oppblåsthet, og i tillegg bidra til et bedre næringsopptak, som gir høyere energinivå. Ved aktivitet og trening vil du også kunne oppleve bedre resultater fordi kroppen tar opp næringsstoffer som proteiner på en bedre måte. Veldig mange plager i tarmen starter med ulike forstyrrelser i fordøyelsen.

Du kan nå prøve Peptid+ mage i hele 60 dager til 50%

Derfor er fisken viktig!
Fisk er viden kjent som en av kroppens aller viktigste kilder til næring og har vist seg å ha flere helsebringende egenskaper. Blant folk mest kjent som et viktig tilskudd i form av proteiner og omega oljer. Det mange ikke vet; fisk er spesielt viktig for opptaket av det totale proteinopptaket i kroppen. Det totale opptaket ved inntak av fisk, økes med opptil 300% sammenliknet med proteiner fra kjøtt. Proteiner tas i hovedsak opp i tarmen, og hele 80% av opptaket i kroppen foregår i kroppens mest undervurderte organ – tarmen. Proteinopptaket fungerer meget effektivt med riktig tarmflora og mage og tarm i balanse. Fisk, og proteiner fra laks spesielt, er derfor viktig for å opprettholde en smidig og velfungerende tarm.

Virkestoffer:
Det er fire hovedelementer som som utgjør "ryggraden" til Peptid+ Mage:

Peptider: Peptider fra laks er produsert av lakseproteiner (laksekjøtt) som er hydrolyserte i en prosess som spalter de lange proteinene ned i mindre kjeder. På en måte kan vi si at proteinene allerede har vært gjennom en slags fordøyelsesprosess. Dermed absorberes de raskere, og belaster dermed fordøyelsen din mindre.

Probiotika: Probiotika er ulike bakteriekulturer som er gunstige for bakteriefloraen i tarmen. Bacillus Coagulans er et slikt probiotikum, og danner melkesyrer i tarmen. Denne sporedannende melkesyrebakterien har blitt brukt mot tarmproblemer hos husdyr i nesten 100 år, og er nå godkjent som et kosttilskudd for mennesker.

Raphanus Sativus: Raphanus sativus, eller svart reddik, er en variant av spiselig reddik som brukes for å lette fordøyelsen. Den støtter også galle- og leverfunksjonen, og bidrar til å lette fordøyelse av fett. Svart reddik har generelt en dokumentert gunstig virkning på fordøyelsessystemet.

B-Vitamin: B-vitaminer er en gruppe på åtte vitaminer som er gunstige for blant annet synet, huden, stoffskiftet og nervesystemet. For lite B-vitaminer kan føre til en rekke ulike mangelsykdommer.
Andre artikler:

Prøv nå, få 50% rabatt på 60 dagers forbruk

Phone Form
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnement og vilkår før bestilling. Introduksjonstilbud gjelder kun én gang per husstand.
crossmenu