Om Peptid:

Peptid+ mage har gitt tusener tilbake kontrollen over fordøyelsen!

«Gleden over å kunne nyte god mat, uten å måtte bekymre seg over ettervirkninger, er helt uvurderlig»

Ny forskning har gitt oss ny innsikt i hvor viktig mage og tarm er for kroppens vitale funksjoner. Dårlig fordøyelse går naturligvis også ut over trivselen, mens stress og dårlig trivsel også kan påvirke mage og tarm. Dette kan fort bli en vond sirkel som det er vanskelig å komme ut av.

Peptid+ mage er et unikt kosttilskudd som er laget for å styre deg og fordøyelsen din i riktig retning. Peptid+ mage er produsert i Norge under streng kvalitetskontroll, med rene, trygge og testede ingredienser.

Virkestoffer:

Fire hovedelementer utgjør "ryggraden" til Peptid+ mage:

Dette er peptider
Peptider fra laks er produsert av lakseproteiner (laksekjøtt) som er hydrolyserte i en prosess som spalter de lange proteinene ned i mindre kjeder. På en måte kan vi si at proteinene allerede har vært gjennom en slags fordøyelsesprosess. Dermed absorberes de raskere, og belaster dermed fordøyelsen din mindre.

Dette er probiotika
Probiotika er ulike bakteriekulturer som er gunstige for bakteriefloraen i tarmen. Bacillus Coagulans er et slikt probiotikum, og danner melkesyrer i tarmen. Denne sporedannende melkesyrebakterien har blitt brukt mot tarmproblemer hos husdyr i nesten 100 år, og er nå godkjent som et kosttilskudd for mennesker.

Dette er Raphanus sativus
Raphanus sativus, eller svart reddik, er en variant av spiselig reddik som brukes for å lette fordøyelsen. Den støtter også galle- og leverfunksjonen, og bidrar til å lette fordøyelse av fett. Svart reddik har generelt en dokumentert gunstig virkning på fordøyelsessystemet.

Dette er B-vitamin
B-vitaminer er en gruppe på åtte vitaminer som er gunstige for blant annet synet, huden, stoffskiftet og nervesystemet. For lite B-vitaminer kan føre til en rekke ulike mangelsykdommer.

Næringsinnhold:

Ingredienser:

Lakseproteinhydrolysat (69,5%), svart reddik ekstrakt (Raphanus sativus), pektiner, beta-syklodekstrin, Bacillus coagulans, aromaer, antiklumpemiddel (silisiumoksid), kalsium-D-pantotenat, aromaer, cyanokobolamin, pyridoksinhydroklorid, pteroylmonoglytaminsyre, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Daglig dosering:

2

Næringsinnhold:

Lakseproteinhydrolysat 1500 mg
Bacillus coagulans 250 mill
Svart reddik 100 mg
Pantotensyre (B5) 2 mg (33*)
Vitamin B6 0,5mg (35*)
Folsyre 30ug (15*)
Vitamin B12 1 ug (40*)

*% av referanseinntak

crossmenu