Vil du starte med et helsemessig forsprang? Tarmen kan være løsningen!

I en hverdag preget av stress, ny teknologi og mindre tid enn før til å ta vare på seg selv. Tygg litt på den.. Hva betyr egentlig å ta vare på seg selv. Det kan bety så mangt, men en ting er sikkert – de fleste ønsker å være så gode de bare kan, yte sitt beste enten det er på jobb eller privat. Det mange ikke vet – tarmen kan være nøkkelen!

Stabil tarm gir et helsemessig forsprang!
Forskere har de senere år funnet ut at tarmen er et meget viktig og mer sentralt organ en først antatt. Av den grunn ser man at stabilitet i tarmen kan gi en rekke helsemessige gevinster, og under ser du 3 helsefrembringende egenskaper ved en stabil mage/tarm.

Peptid+ bidrar til å lindre fordøyelsesforstyrrelser. Prøv GRATIS* nå!

1 – Magevondt, luftplager, diare eller forstoppelse
Kjenner du deg igjen? Det er ikke rart, for ca 25% av oss sliter med mage- og tarmrelaterte plager. For noen er dette livstilrelatert, mens for andre ”er det bare slik det er”. Med nyere teknologi har forskere oppdaget at disse plagene i stor grad er forbundet med en tarm i ubalanse.
Mange av disse plagene kommer av forstyrrelser i fordøyelsen. Peptid+ med blant annet laksepeptider kan bidra til å lindre disse forstyrrelsene, slik at plagene kan reduseres eller bli borte. Peptid+ brytes i mindre grad ned i magen, og går derfor hele veien ned i tarmene der kilden til plagene oftest oppstår. Mange som sliter med betent tarm har problemer med proteinlimet som binder tarmcellene sammen. Ingrediensene i Peptid+ kan bidra til å dempe plager gjennom lindring av fordøyelsesforstyrrelsene, samt normalisere immunforsvaret. Slik kan man bli kvitt mage- og tarmrelaterte plager med balanse i mage og tarm.

2 – Redusere sjansen for livsstilsrelaterte plager!
En stabil tarm kan redusere sjansen for å få en rekke livsstilsrelaterte plager. Forskere hevder at så mye som 80% av imunnforsvaret sitter i tarmen. Folat, som Peptid+ inneholder, bidrar til imunnsystemets normale funksjon, og et velfungerende imunnsystem bidrar generelt til færre plager. Peptid+ lindrer også forstyrrelser i fordøyelsen som er vesentlig for å ha en stabil tarm.

Peptid+ bidrar til å lindre fordøyelsesforstyrrelser. Prøv GRATIS* nå! 

Fisk er viden kjent som en av kroppens aller viktigste kilder til næring og har vist seg å ha flere helsebringende egenskaper. Blant folk mest kjent som et viktig tilskudd i form av proteiner og omega oljer. Det mange ikke vet; fisk er spesielt viktig for opptaket av det totale proteinopptaket i kroppen. Det totale opptaket ved inntak av fisk, økes med opptil 300% sammenliknet med proteiner fra kjøtt. Proteiner tas i hovedsak opp i tarmen, og hele 80% av opptaket i kroppen foregår i kroppens mest undervurderte organ – tarmen. Proteinopptaket fungerer meget effektivt med riktig tarmflora, kombinert med en mage og tarm i balanse. Fisk, og proteiner fra laks spesielt, er derfor viktig for å opprettholde en smidig og velfungerende tarm. Peptid+ inneholder derfor hydrolyserte proteinbiter fra norsk laksekjøtt bundet sammen av aminosyrer, såkalte peptider. Peptider er både konsentrerte og helt frie for miljøstoffer.

Legg til rette for et sunt og langt liv!

3 – God vektkontroll
Det skrives opp og ned om vekt, og hva som er bra og ikke. Forskere vet nå mer om mage og tarm enn man gjorde tidligere. Det viser seg at en stabil mage/tarm begynner med en god og velfungerende fordøyelse som igjen bidrar til at tarmen tar opp næringsstoffene kroppen trenger, og skiller ut det kroppen ikke trenger.

Peptid+ inneholder ingredienser som bidrar til å lindre forstyrrelser i fordøyelsen. Dette kan da bidra til bedre næringsopptak i tarm og kropp. I tillegg inneholder Peptid+ også pyridoksin som bidrar til normalt cysteinnivå. Forskere ved Universitetet i Oslo, University of Oxford, samt fra Nederland og USA har utført en rekke studier som viser en klar sammenheng mellom mengde cystein i kroppen og kroppsvekt. Personer med høye cysteinnivåer i kroppen er i gjennomsnitt fra seks til ti kilo tyngre enn personer med lavere cysteinnivåer i kroppen.