Kundefordeler

Sikker og trygg handel siden 1989

Som kunde av Biovita garanterer vi sikkert og trygg handel gjennom våre nettsider og samarbeidspartnere. Vi har levert helsekost til hele Norden siden 1989 og Igjennom vår lange erfaring har vi lært hva som er viktig for våre kunder!

Vi er medlem av Virke Trygg e-handel og følger alle deres retningslinjer og krav for å sikre en god og trygg handel for våre kunder.

Lang erfaring = vi møter dine forventinger!

Alle våre ansatte er trente og besitter god kunnskap for å kunne hjelpe deg med gode råd, anbefalinger og eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi er tilgjengelig på e-post, telefon og Facebook innenfor åpningstidene! Ikke nøl med å kontakte oss dersom du sitter inne med usikkerhet eller spørsmål, vi er her for å hjelpe deg.

Norske produkter med norske råvarer

Alle våre kosttilskuddsprodukter er produsert i Norge etter strenge retningslinjer og krav. Vi følger GMP som står for (Good Manufacturing Practice), som er en sammensetning av gode retningslinjer for å sikre produksjons metode og kvalitet!

Derfor bør du abonnere på kosttilskudd

Erfaring tilsier at dersom man abonnerer på kosttilskudd vil du som kunde få en bedre opplevelse med både produktet og tjenesten. Dette fordi automatisk levering vil sikre deg et jevnt og daglig inntak av tilskuddet og derav også øke dine sjanser for optimal effekt. Hvorfor er det viktig med jevnt og daglig inntak? Det er viktig å ha i bakhodet at kosttilskudd må ofte konsumeres over tid for å få, samt opprettholde optimal effekt. Med automatisk og direkte levering til din postkasse, forsikrer du deg nettopp dette da du aldri vil gå tom. Du slipper opphold som kommer av at du glemmer å kjøpe ny pakke i butikk.

Vi har skreddersydde abonnementsløsninger og tilpasser oss ditt ønske og behov. Du kan til enhver tid fremskyve eller utsette leveranser ved å kontakte vår kundeservice via e-post, Facebook eller telefon!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få fri tilgang til gode tilbud, oppdateringer, mat-tips og råd fra våre eksperter!