Spørsmål & svar

Hvor produseres Peptid+ Pro?

Peptid+ er norskprodusert med kun norske råvarer hos Pharmatech, et bio-teknologisk selskap lokalisert på Rolfsøy utenfor Fredrikstad.

 

Det er veldig individuelt over hvor lang tid det tar. Noen får god effekt etter få dager, mens for andre kan det ta helt opp til 3-4 måneder. Dette skyldes blant annet fordi at vi alle er forskjellige og reagerer forskjellig på mat og drikke. En annen faktor som er avgjørende er hvor lenge personen har hatt problemer med fordøyelsen. Vi har fått tilbakemeldinger fra kunder som har fått god effekt nesten umiddelbart, men også etter noen uker og helt opp til 4 måneder. Viktig å ha i bakhodet at dette er et kosttilskudd som må tas over tid for å oppnå optimal effekt.

 

Anbefalt dosering av Peptid+ er 4 tabletter daglig.

 

De fleste fiskeallergikere reagerer på fisk i torskefamilen. Peptid+ er laget av norsk laks, men vi anbefaler at du rådfører deg med legen din først.

 

Du kan selvsagt endre tidsintervall for leveransene når du selv ønsker. Du kan også pause leveransene eller si den opp. Ring gjerne vår kundeservice eller send en e-post, så skreddersyr vi et leveringsintervall til deg og ditt behov.

 

Nei, du vil ikke ha bindingstid på din leveranse. Du kan også ta en pause eller endre leveringstid. Husk at postgangen kan ta opp til en uke, derfor er det viktig å gi beskjed minimum en uke i forkant om du ønsker å gjøre endringer.

 

Peptid+ kan i utgangspunktet tas av alle. Det er også verdt å nevne at Peptid+ kun er laget av naturlige norske ingredienser, og kan derfor trygt tas av gravide og diabetikere. Har du sykdommer eller går på medisiner anbefaler vi at du
tar kontakt slik at vi kan rådføre oss med vår lege.

 

Ja, Peptid+ kan fint tas av barn over 3 år. Følg anbefalt dosering på produktet.

 

Vårt kundesenter står alltid klare til å hjelpe deg, og du kan nå oss per telefon, e-post, eller chatten på siden.