Etter 40 år med IBS har Bård funnet en løsning


I flere tiår har Bård Rygg fra Nesodden slitt med fordøyelsesbesvær. Hverdagen har vært preget av alt magetrøbbel bringer med seg, men endelig begynner han å se bedring.

Så lenge det ikke finnes noe behandlingstilbud, blir en nødt til å lære seg å leve med fordøyelsesplager. Livet blir imidlertid ikke akkurat lett, spesielt med tanke på at hvordan man har det er avhengig av hvordan magen tar det. Når den slår seg vrang vil det påvirke både jobb- og privatliv. I flere år har Bård kjent at kroppen ikke har oppført seg helt som den skal.

Bård fikk etter hvert stilt en diagnose som konkluderte med irritabel tykktarm.

– Tilstanden kunne variere over tid med oppblåsthet, lettere kvalme og forstoppelse med uregelmessige toalettbesøk, for så å skifte til løs mage med hyppige toalettbesøk.
Dette var særdeles ubehagelig og utfordrende i jobbsituasjon, med deltakelse i hyppige og viktige møter, forteller Bård.

Opp igjennom årene har han vært et mangetalls turer til legen, for å forsikre seg om at plagene ikke har skyltes noe alvorlig. Det var bare vanskelig å stadfeste hva som egentlig var i veien, og lite kunne gjøres av leger og helsepersonell.

Tilfeldig video på nettet endret hverdagen

Etter å ha forsonet seg med et liv hvor dagsformen ble styrt av magen, kom Bård tilfeldigvis over en demonstrasjonsvideo på nettet. God informasjon om produktet og hvordan det virker skapte tillit og pirret nysgjerrigheten.. Peptid+ Pro Mage ble dermed bestilt, og Bård gjorde seg klar til å teste et nytt og ukjent produkt for magen. Nå har han brukt kosttilskuddet siden mai i 2017, og merker en tydelig bedring.

– Jeg er fornøyd. Det har blitt lettere å leve. De vanlige mageplagene, har blitt betydelig redusert og det er mye lenger mellom slagene, sier Bård.

Han kjente forskjellen allerede etter de første ukene, og forbedringen har vedvart. Det har ført til at både han og kona nå går fast på Peptid+ Pro.

Etterlater ikke Peptid+ Pro Mage hjemme

Når Bård og kona reiser på turer til Spania for å forlenge sommeren, passer de på å ha pakket med seg nok Peptid+ Pro Mage. Dette sikrer dem et lettere opphold i utlandet, hvor de kan nyte sol, varme og fri – uten å bekymre seg over en trøblete fordøyelse like mye som tidligere.

– Det er helt herlig å oppleve den positive effekten. Både jeg og min kone kjenner på det, og vi reiser ingen steder uten nok Peptid+ for oppholdet. Vi har alltid vært flinke til å gjøre det vi har ønsket, tross mageproblemer, men det er jo deilig å slippe å tenke så mye på det som før, smiler Bård.

Som pensjonist har Bård nå tid til å nyte livet fullt ut, og med Peptid+ er tilværelsen lettere og humøret bedre enn tidligere.

Allsidig kosthold, nok mosjon og Peptid sikrer hverdagen

Etter mange år på søken etter en frisk fordøyelse har Bård gjort seg opp meninger rundt hva som hjelper på magen hans. Han forteller at fiberholdig og variert kost, mosjon og Peptid er nøkkelen. Likevel understreker han viktigheten av å bli undersøkt av legen sin før man bestemmer seg for å teste ut nye ting på egenhånd.

– Dersom en venn av meg hadde hatt slike plager som jeg har opplevd, ville jeg uten tvil anbefalt vedkommende å bli sjekket av legen sin. Det er viktig å finne ut om det er en underliggende årsak bak problemene før man tester ut egne metoder for å bli friskere. Peptid er jo ikke et legemiddel, men for folk som meg, som ikke har noe alvorlig diagnose i bunnen, kan det hjelpe mye på, forklarer Bård.

Etter mange år med problematisk mage, begynner Bård endelig å merke bedring. Nå ser han og kona frem til gode dager sammen, hvor hverdagen ikke lenger blir definert av en mage i ulage.